Reikės:
250 g baltojo šokolado
100 g maskarponės sūrio
100 g smulkintų žemės riešutų
1 šaukšto balto romo
Gaminimo eiga:
Šokoladą sulaužykite gabaliukais ir išlydykite garų vonelėje.
Išsilydžius šokoladui indą statykite į šaltą vandenį ir vėsinkite iki kambario temperatūros.
Į atvėsusį šokoladą dėkite sūrį ir plakite, kol masė sutirštės. Svarbu šokolado labai neatvėsinti, nes masė gali sušokti į gabaliukus. Įpilkite į masę romo ir gerai išmaišykite.
Supilkite masę į šaldymui skirtą indą, tolygiai paskleiskite ir dėkite į šaldytuvą gerai atvėsti.
Sausoje keptuvėje pakepinkite riešutus.
Masei atšalus formuokite rutuliukus (vis pašlapinkite rankas) ir apvoliokite riešutuose.
Dėkite suformuotus triufelius dar kuriam laikui į šaldytuvą.