Pradinis / Receptai / Baltojo šokolado triufeliai

Baltojo šokolado triufeliai

Reikės:

250 g baltojo šokolado
100 g maskarponės sūrio
100 g smulkintų žemės riešutų
1 šaukšto balto romo

Gaminimo eiga:

Šokoladą sulaužykite gabaliukais ir išlydykite garų vonelėje.

Išsilydžius šokoladui indą statykite į šaltą vandenį ir vėsinkite iki kambario temperatūros.

Į atvėsusį šokoladą dėkite sūrį ir plakite, kol masė sutirštės. Svarbu šokolado labai neatvėsinti, nes masė gali sušokti į gabaliukus. Įpilkite į masę romo ir gerai išmaišykite.

Supilkite masę į šaldymui skirtą indą, tolygiai paskleiskite ir dėkite į šaldytuvą gerai atvėsti.

Sausoje keptuvėje pakepinkite riešutus.

Masei atšalus formuokite rutuliukus (vis pašlapinkite rankas) ir apvoliokite riešutuose.

Dėkite suformuotus triufelius dar kuriam laikui į šaldytuvą.

http://samciouzrasai.blogspot.lt

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
%d bloggers like this: