Pradinis / Receptai / Bananiniai keksiukai su žemės riešutų sviestu

Bananiniai keksiukai su žemės riešutų sviestu

Šie keksiukai tiesiog nuostabūs. Labai greitai paruošiami, puikiai atrodo, o skonis Mmmm, priverčia užsimerkti iš malonumo.

12 keksiukų

Reikės:

1½ stiklinės miltų
1 a. š. kepimo miltelių
80 g kambario temperatūros sviesto
⅓ stiklinės žemės riešutų sviesto
½ stiklinės cukraus
1 kiaušinio
1 arb. š. vanilinio cukraus
½ stiklinės kefyro (galite keisti natūraliu jogurtu)
2 nedidelių bananų

Gaminimo eiga:

Minkštą sviestą išplakite su žemės riešutų sviestu iki vientisos masės. Suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir gerai išmaišykite. Įmuškite kiaušinį ir gerai suplakite. Supilkite kefyrą ir vėl gerai viską išmaišykite. Sutrinkite šakute bananus ir įmaišykite į masę.

Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir įmaišykite į masę. Gerai išmaišykite šaukštu, kad neliktų sausų miltų.

Keksiukų skardą išklokite popierinėmis keksiukų formelėmis ir kiekvieną formelę pripildykite tešlos iki ⅔ tūrio.

Kepkite 25 min. 180 °C orkaitėje.

Atvėsinkite ant grotelių.

Jei norite papuošti, kaip nuotraukoje, tada sumaišykite maskarponės sūrį su milteliniu cukrumi ir maistiniais dažais. Konditeriniu švirkštu išspauskite kremo ant atvėsusių keksiukų.

http://samciouzrasai.blogspot.com

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
%d bloggers like this: