Pradinis / Receptai / Citrininis sausainių tortas (nekeptas)

Citrininis sausainių tortas (nekeptas)

Jums reikės:

3 pakelių sausainių („Selga“, „Gaidelis“ ar kt.),
1 indelio (389 g) saldinto sutirštinto pieno,
400 ml 35 % riebumo grietinėlės,
2 citrinų sulčių,
100 ml pieno.

Darbo eiga:

Grietinėlę, saldintą sutirštintą pieną, citrinos sultis pilame į dubenį ir plakikliu plakame apie 5–7 min., kol masė sutirštėja.

Sausainius įmerkiame į pieną ir ištraukę dedame į lėkštę, tepame kremu. Tada dedame dar vieną sluoksnį piene pamirkytų sausainių ir t. t. Paliekame kremo tortui aptepti.

Palaikome tortą bent 3–4 valandas, kad jis sutvirtėtų. Geriausia palikti šaldytuve per naktį. Skanaus!

P. S. Fantastiško skonio tortas. Padaromas labai greitai ir suvalgomas dar greičiau.
Sausainius tik įmerkite į pieną ir ištraukite – nelaikykite ilgiau, kad jie per daug nesuminkštėtų torte.

http://aj-receptai.blogspot.com/

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Scroll To Top
%d bloggers like this: