Pradinis / Receptai / Karamelizuoti svogūnai su mėta

Karamelizuoti svogūnai su mėta

Jums reikės:

1 svogūno violetiniais lukštais
1 paprasto svogūno
2 skiltelių česnako
1 arbat. š. kardamono
2–3 š. cukranendrių cukraus
Kokosų sviesto kepti
Šviežios mėtos šakelės

Darbo eiga:

Svogūnus, česnaką nulupti ir supjaustyti gabaliukais. Kepti įkaitintoje keptuvėje naudojant kokosų sviestą, įberti kardamono. Kai svogūnai apkeps ir įgaus gražią, sodrią spalvą, sumažinti temperatūrą ir maišant į keptuvę įberti 2–3 š. cukranendrių cukraus. Patiekti lėkštėje ir papuošti šviežia mėtos šakele. Skanaus!

Receptą atsiuntė Eglė

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Scroll To Top
%d bloggers like this: