Šie sumuštiniai gali būti patiekti tiek šilti, tiek šalti. Tad galėsite mėgautis vėlyvais savaitgalio pusryčiais arba įsidėti į užkandžių dėžutę.
Reikės:
9 batono riekelių
110 g tuno su aliejumi
150 g tarkuoto fermentinio sūrio
2 marinuotų agurkų
2–3 a. š. majonezo
žiupsnelio pjaustytų petražolių ir svogūnų laiškų
maltų juodųjų pipirų
Gaminimo eiga:
Nuo tuno nupilkite aliejų.
Į dubenį sudėkite tuną, tarkuotą fermentinį sūrį, smulkiais kubeliais pjaustytus marinuotus agurkus, majonezą, petražoles, svogūnų laiškus, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Išdėliokite batono riekeles ir uždėkite paruošto mišinio.
Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus.