Pradinis / Receptai / Kiniška vištiena ananase

Kiniška vištiena ananase

Reikės:

  • 100 g sojų padažo
  • 2 šaukštų šalto vandens
  • 2 šaukštų ryžių acto
  • 3 šaukštų medaus
  • 1 šaukšto bulvių krakmolo
  • 2 skiltelių česnako
  • ½ šaukštelio malto imbiero
  • 2 šaukštų ananaso sulčių
  • 200 g konservuotų ananasų
  • 500 g vištienos filė
  • aliejaus kepti
  • sezamų sėklų
  • virtų ryžių
  • druskos pagal skonį
  • maltų pipirų pagal skonį
  • 1 ananaso

Gaminimo eiga:

Vištieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais, pagardinkite druska ir pipirais.

Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir apkepinkite vištieną.

Kai vištiena apskrus, išimkite iš keptuvės ir padėkite į šoną.

Padažui sumaišykite visus produktus: sojų padažą, medų, ryžių actą, maltą imbierą, išspaustus česnakus, ananaso sultis, šaltame vandenyje ištirpintą krakmolą. Viską gerai išmaišykite ir supilkite į keptuvę. Pavirkite padažą kelias minutes ir sudėkite supjaustytus ananasus, apkepintą vištieną ir uždengę dangčiu troškinkite apie 10 min. ant lengvos liepsnos. Užberkite sezamų sėklų.

Ananasą perpjaukite per pusę, išgramdykite vidų ir sudėkite ryžius ir vištieną.

http://samciouzrasai.blogspot.com

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Scroll To Top
%d bloggers like this: