Pradinis / Receptai / Kriaušės sluoksniuotoje tešloje

Kriaušės sluoksniuotoje tešloje

Reikės:

sluoksniuotos tešlos,
prinokusių kriaušių,
kiaušinio,
cukraus.

Gaminimo eiga:

Prinokusias saldžias kriaušes perpjaukite pusiau ir išimkite sėklas, viršuje kriaušės padarykite įpjovas. Kad kriaušės nepajuoduotų, apšlakstykite citrinos sultimis.

Tešlą iškočiokite ir išpjaukite kriaušės formos pyragėlius, tokio dydžio, kad ant jų uždėjus tikrų kriaušių puseles liktų apie 1 cm kraštai. Pyragėlius aptepkite išplaktu kiaušiniu su cukrumi ir uždėkite kriaušę, ant viršaus užberkite cukraus.

Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 15 minučių – iki auksinės rudos spalvos. Skanaus!

„Rasos virtuvės užrašai“

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
%d bloggers like this: