1 ilgo prancūziško batono
250 g rūkytos lašišos
250 g tepamojo sūrio „Philadelphia“ be priedų
10 špinatų lapelių
1 ilgavaisio agurko
pusės citrinos sulčių
2 česnako skiltelių
krapų papuošti
pagal skonį druskos ir pipirų
Gaminimo eiga:
Įkaitiname orkaitę iki 180 °C temperatūros.
Supjaustome batoną į 24 gabalėlius. Juos dedame į kepimo skardą ir paskrudiname, kol gražiai parus (priklauso nuo storio).
Dubenėlyje sumaišome tepamąjį sūrį, smulkintus špinatus, išspaudžiame česnakus, įlašiname citrinos sulčių, suberiame druską ir pipirus. Išmaišome.
Ant paskrudusio batono tepame sūrio masę, uždedame ploną agurko griežinėlį, ploną lašišos gabaliuką. Papuošiame krapų šakele.