150 g speltos miltų
50 g kukurūzų miltų
1 šaukšto aliejaus
1 šaukštelio kakavos
1½ stiklinės vandens
žiupsnelio smulkintų krapų (nebūtina)
Įdarui:
150 g pievagrybių
200 g virtų krevečių
1 poro
druskos
pipirų
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišyti su kakava.
Supilti aliejų ir vandenį ir plaktuvu išplakti tešlą. Tešla turi būti skystoka, be gumuliukų. Jei tešla per tiršta, įpilti dar vandens.
Suberti smulkintus krapus ir gerai išmaišyti.
Pilti tešlą į įkaitintą keptuvę, kuri šiek tiek patepta riebalais, ir sukioti į visas puses, kol tešla tolygiai pasiskirstys po visą keptuvę.
Kepti po 1 min. iš abiejų pusių.
Įdarui šlakelyje aliejaus apkepinti žiedeliais smulkintus porus, dėti griežinėliais pjaustytus pievagrybius, pakepinti, kol suminkštės ir gražiai iškeps. Dėti virtas krevetes, berti pagal skonį druskos ir pipirų ir pakepinti, kol krevetės pašils.
Įdarą dėti ant lietinio ir susukti, kaip norisi.