Reikės:
2 kiaušinių
250 g makaronų
250 g šparaginių pupelių
185 g konservuoto tuno savo sultyse
100 g vyšninių pomidorų
saujelės alyvuogių
125 g sūrio „Philadelphia“
druskos, juodųjų pipirų
Gaminimo eiga:
Išvirkite kiaušinius, nulupkite ir atvėsinkite.
Puode užvirkite vandenį, įberkite žiupsnelį druskos ir sudėkite makaronus, virkite ant pakelio nurodytą laiką. Likus 3 minutėms, sudėkite stambiai supjaustytas šparagines pupeles. Nupilkite vandenį, bet prieš tai būtinai pasilikite apie pusę puodelio makaronų nuoviro.
Tuomet į puodą su makaronais sudėkite sūrį, nusunktą tuną, supjaustytas alyvuoges ir viską gerai išmaišykite. Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais ir, jei reikia, įpilkite makaronų nuoviro.
Makaronus dėkite į lėkštę, ant viršaus išdėliokite pjaustytus vyšninius pomidorus ir kiaušinius.