Pradinis / Receptai / Meliono laivelis su avinžirniais ir kinkanais

Meliono laivelis su avinžirniais ir kinkanais

Jums reikės:

1 meliono
100 g avinžirnių
1 š. kokosų sviesto
2 š. skysto medaus
1 arbat. š. ciberžolės
1–2 š. kumino
Rozmarino šakelių papuošti
4 kinkanų

Darbo eiga:

Avinžirnius užmerkti ir palikti per naktį. Juos išvirti ir sutrinti. Įdėti šaukštą kokosų sviesto, pilti 2 šaukštus skysto medaus, dėti ciberžolės, kumino ir susmulkintus kinkanus.

Viską išmaišyti ir dėti į ne visiškai išskobtą meliono laivelį.

Papuošti rozmarino šakelėmis. Taip pat į lėkštę dėti cinamono lazdelę, kokoso riešuto gabaliukų su saliero lapelių.

Prie šio ajurvedinio patiekalo tinka matės arbata. Skanaus!

Receptą konkursui atsiuntė Eglė

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Scroll To Top
%d bloggers like this: