Reikės:
300 g maskarponės sūrio
500 ml grietinėlės
1 indelio (397 g) saldinto sutirštinto pieno
300 g sausainių
100 g sviesto
2 valg. š. želatinos
100 ml vandens
1 citrinos nutarkuotos žievelės
braškių
Gaminimo eiga:
Sausainius sutrinti su kambario temperatūros sviestu, dėti į tortinę, išklotą sviestiniu popieriumi, išlyginti ir paploti su rankomis. Dėti į šaldytuvą ~30 min.
Želatiną užpilti vandeniu, pabrinkinti ~15–20 min.
Į maskarponės sūrį supilti saldintą sutirštintą pieną, įtarkuoti citrinos žievelės, išmaišyti.
Grietinėlę išplakti ir įmaišyti į maskarponės ir saldinto sutirštinto pieno masę, išmaišyti iki vientisos masės.
Ant garų vonelės ištirpinti želatiną. Truputį pravėsinti. Želatiną supilti (nuolat maišant) į grietinėlės ir maskarponės sūrio masę. Išimti iš šaldytuvo padą, užpilti kremą, dėti į šaldytuvą 20–30 min.
Išėmus iš šaldytuvo papuošti ir vėl dėti į šaldytuvą 3–4 val.