Pradinis / Receptai / Avižinių dribsnių ir daržovių blyneliai

Avižinių dribsnių ir daržovių blyneliai

Mėgstantys tokio tipo blynelius man pritars, kad tai gėrių gėris! Valgai ir norisi dar ir dar.

10 vnt. blyneliams:

1 šviežios cukinijos (vidutinio dydžio)
1 morkos
saujelės pjaustytų šviežių špinatų
3 kiaušinių
50 g avižinių dribsnių
2 išspaustų česnako skiltelių
½ arb. š. maltos raudonosios paprikos
druskos, maltų juodųjų pipirų

Gaminimo eiga:

Burokine tarka sutarkuokite cukiniją (rankomis nuspauskite skystį) ir morką.

Avižinius dribsnius sudėkite į smulkintuvą ir sumalkite.

Į dubenį sudėkite tarkuotą cukiniją ir morką, pjaustytus špinatus, išplaktus kiaušinius, sumaltus dribsnius, išspaustas česnako skilteles, maltą papriką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.

Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, dėkite masę ir kepkite blynelius tol, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Patiekti galite su mėgstamu padažu.

P. S. Kadangi blyneliai ir taip sultingi, papildomai padažo nenaudojau.

http://oditele.blogspot.com

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Scroll To Top