Pradinis / Receptai / Eglutė iš sluoksniuotos tešlos ir šokoladinio kremo

Eglutė iš sluoksniuotos tešlos ir šokoladinio kremo

Reikės:

1 pakuotės (375 g) sluoksniuotos bemielės tešlos
2–3 šaukštų „Nutellos“ kremo

Aptepti:

1 plakto kiaušinio

Pabarstyti:

miltelinio cukraus

Gaminimo eiga:

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių.

Tešlą truputį pakočiokite, padalykite į dvi dalis.

Ant vienos tešlos dalies užtepkite „Nutellos“ kremo. Uždenkite kita tešlos dalimi.

Išpjaukite eglutės formą, šonus supjaustykite plonomis juostelėmis. Vėliau juosteles susukite.

Iš tešlos likučių išspauskite žvaigždutę.

Tešlą aptepkite plaktu kiaušiniu, ant viršūnės priklijuokite žvaigždutę.

Kepkite 20 minučių.

Apibarstykite milteliniu cukrumi.

http://www.bakingsecrets.lt

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Scroll To Top