Pradinis / Receptai / Įdaryti pievagrybiai

Įdaryti pievagrybiai

Paprasta, skanu ir sultinga.

Reikės:

10–12 pievagrybių
2 snieginių krabų lazdelių
poro
pusės raudonos aitriosios paprikos
druskos, juodųjų pipirų
1 valg. š. aliejaus
fermentinio sūrio

Gaminimo eiga:

  1. Nuvalykite pievagrybius, išimkite kotelius.
  2. Į įkaitintą aliejų sudėkite smulkiai supjaustytus pievagrybių kotelius, juostelėmis supjaustytą porą ir aitriąją papriką. Kepkite, kol daržovės šiek tiek suminkštės.
  3. Įdarą sudėkite į indelį, suberkite supjaustytas krabų lazdeles, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.
  4. Šaukšteliu ant pievagrybių galvučių uždėkite įdaro ir užberkite tarkuoto fermentinio sūrio.
  5. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 15–20 min.

http://oditele.blogspot.com

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Scroll To Top