Pradinis / Receptai / Kepti koldūnai su paukštiena

Kepti koldūnai su paukštiena

Tešlai:

300–350 g miltų
175 ml šilto vandens
2 v. š. aliejaus
žiupsnelio druskos

Įdarui:

340 g ančių šlaunelių mėsos
3 česnako skiltelių
žiupsnelio pjaustytų šviežių svogūnų laiškų
3 v. š. sojų padažo
2 v. š. sezamų aliejaus
1 v. š. Vusterio (Worcesterio) padažo
0,5 a. š. grūstų aitriųjų paprikų
1 v. š. krakmolo
druskos, maltų juodųjų pipirų

Gaminimo eiga:

Tešla. Visus išvardytus ingredientus sudėkite į dubenį ir išminkykite tešlą. Padėkite pastovėti apie 30 min.

Įdaras: į virtuvinį kombainą sudėkite visus išvardytus ingredientus ir sumalkite iki vientisos masės.

Plonai iškočiokite tešlą, išspauskite skritulį (naudojau 8 cm skersmens stiklinę), dėkite įdaro ir kruopščiai užspauskite kraštus.

Puode įkaitinkite aliejų, dėkite pagamintus koldūnus ir kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Patiekite su sojų padažu.

Pastaba. Turėtų išeiti apie 35 vnt. koldūnų.

http://oditele.blogspot.com

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Scroll To Top