Pradinis / Receptai / Krevečių ir agurkų salotos

Krevečių ir agurkų salotos

Salotoms:

400 g krevečių, virtų ir nuluptų
1 didelio agurko
2 mažos romaninių salotų arba „Iceberg“ salotų gūžės

Užpilui:

1–1½ šaukšto žuvies padažo
2 šaukštų saldžiaaštrio padažo
1 žaliosios citrinos sulčių
1 žaliosios citrinos tarkuotos žievelės
1 šaukštelio cukraus
4 šaukštų natūralaus jogurto

Gaminimo eiga:

Pirmiausia pasigaminkite užpilą. Viską gerai sumaišykite. Jei trūksta žuvies padažo, įpilkite daugiau pagal savo skonį. Į dubenį dėkite krevetes, agurką, salotas, užpilkite padažo ir išmaišykite.

www.bakingsecrets.lt

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Scroll To Top