Pradinis / Receptai / Lašišos užtepėlė

Lašišos užtepėlė

4 alkaniems valgytojams:

100 g rūkytos lašišos
2 kiaušinių
pusės svogūno
2 šaukštų natūralaus jogurto (galima naudoti majonezą)
krapų
šviežiai maltų pipirų

Gaminimo eiga:

Kietai išverdame kiaušinius.

Į trintuvą sudedame lašišą, nuluptus kiaušinius, pasmulkintą svogūną ir lengvai patriname.

Dedame natūralaus jogurto, beriame smulkintus krapus ir įberiame pagal skonį pipirų.

Viską gerai išmaišome.

Valgome su juoda duona.

Pastaba: galite kiaušinius, lašišą ir svogūną smulkiai supjaustyti, o ne trinti trintuvu.

http://samciouzrasai.blogspot.lt

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Scroll To Top