Pradinis / Receptai / Lydeka su garstyčių plutele

Lydeka su garstyčių plutele

Reikės:

2 lydekų
druskos
citrinos sulčių
aliejaus kepti

Plutelei:

1 a. š. grūdėtųjų garstyčių (nedėjau)
1 a. š. kreminių garstyčių
½ a. š. smulkinto česnako
2 v. š. džiūvėsėlių
2 v. š. grietinės
1 v. š. smulkintų krapų
žiupsnelio tarkuotos citrinos žievelės

Gaminimo eiga:

Lydeką aštriu peiliu įpjaukite keliose vietose. Apibarstykite druska ir pašlakstykite citrinos sultimis. Apskrudinkite gerai įkaitintoje keptuvėje.

Plutelei skirtus produktus sumaišykite ir uždėkite ant lydekos. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 10–15 min. (priklausomai nuo žuvies dydžio).

http://oditele.blogspot.com

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Scroll To Top