Pradinis / Receptai / Naminė pica su rūkytomis dešrelėmis ir daržovėmis

Naminė pica su rūkytomis dešrelėmis ir daržovėmis

Namie kepta pica visuomet pateisina lūkesčius, nes tai tik jūsų pasirinkti mėgstami ingredientai.

2 didelėms picoms:

Tešlai:

2 stiklinių miltų
pusės stiklinės šilto vandens
1 kiaušinio
1 a. š. cukraus
1 a. š. sausų mielių
žiupsnelio druskos
4–6 v. š. alyvuogių aliejaus

Įdarui:

4 v. š. pomidorų padažo
4 v. š. grietinės arba majonezo
pusės vidutinio dydžio mėlynojo svogūno
150 g karštai rūkytų antienos lazdelių arba kitų mėgstamų dešrelių
150–200 g vyšninių pomidorų
1 nedidelės raudonos saldžiosios paprikos
~10 pievagrybių
žiupsnelio pjaustytų marinuotų Chalapos paprikų (nebūtinai)
žiupsnelio džiovintų čiobrelių ir raudonėlių
tarkuoto fermentinio sūrio

Gaminimo eiga:

Tešlai visus išvardytus ingredientus sumaišome dubenyje ir išminkome tešlą.

Tada tešlą dalijame į dvi dalis ir iš kiekvienos suformuojame stačiakampio formos gabalėlį, dedame į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir paliekame kambario temperatūroje pakilti apie 15 min.

Ant kiekvieno pakilusio tešlos pagrindo dedame po 2 v. š. pomidorų padažo ir 2 v. š. grietinės arba majonezo.

Kepame 200 °C įkaitintoje orkaitėje 10–15 min.

Ištraukiame apkeptas picas ir ant kiekvienos dėliojame plonais pusžiedžiais supjaustytą svogūną, griežinėliais rūkytas dešreles, vyšninius pomidorus, saldžiąją papriką, pievagrybius. Užberiame džiovintus prieskonius, Chalapos paprikų ir tarkuotą fermentinį sūrį.

Pašauname kepti į orkaitę. Kepame, kol picos iškeps ir sūris gražiai apskrus.

http://oditele.blogspot.com

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Scroll To Top