150 g anties filė su oda
4 kiaušinių
20 g sviesto
druskos
maltų baltųjų pipirų
laiškinių česnakų arba kitokių žalumynų, tinkamų rišti
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 160 °C temperatūros.
Negilios kepimo skardos dugną išklokite kepimo popieriumi.
Kiaušinius kartu su druska ir maltais pipirais išplakite su plakikliu, supilkite ištirpintą sviestą ir gerai išmaišykite.
Pilkite kiaušinių masę į skardą ir kepkite apie 10 min., kol omletas iškeps.
Iškepusį omletą išverskite ant medinės lentelės. Su stiklinaite išspauskite omleto skrituliukus.
Antienos filė supjaustykite plonais šiaudeliais.
Dėkite po kelis antienos filė šiaudelius ant omleto ir suriškite su česnako laišku.
Skanaus besimėgaujant prabangiais pusryčiais.