1 pakuotės vaflių lakštų (6 lakštai)
1 skardinės kambario temperatūros saldinto sutirštinto pieno
250 g maskarponės sūrio
100 g baltojo šokolado
50 g kokosų drožlių
Gaminimo eiga:
Garų vonelėje išlydome šokoladą.
Dubenyje iki vientisos masės suplakame sūrį, saldintą sutirštintą pieną, kokosų drožles ir ištirpintą šokoladą.
Šia mase pertepame vaflius. Dedame vieną vaflį, tolygiai užtepame kremo, uždedame kitą vaflį, vėl užtepame kremo ir t. t. Viršutinio vaflio tepti nereikia.
Paspaudžiame rankomis, kad kremas geriau susigertų, ir dedame nakčiai į šaldytuvą.
Pastaba. Galima viršų aplieti šokoladu, bet mums norėjosi paprasto varianto, kad pirštai būtų švarūs ir neliptų.