Šiomis salotomis drąsiai galite vaišinti svečius – gurmaniškos, traškios, lengvos, tikrai sužavės kiekvieną.
4 porcijoms:
200 g mėgstamų salotų mišinio
80 g sūdytos rūkytos antienos filė
250 g įvairiausių rūšių pomidorų
gabalėlio šviežio agurko
150 g minkšto sūrio salotoms
juodųjų alyvuogių
šlakelio tiršto balzaminio acto
druskos, maltų juodųjų pipirų
alyvuogių aliejaus
Gaminimo eiga:
Salotas išdėliokite lėkštėse.
Dėkite supjaustytus pomidorus, agurkus, sūrį, uždėkite po keletą juodųjų alyvuogių. Pridėkite antienos filė.
Viską apšlakstykite tirštu balzaminiu actu, alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais.