Pradinis / Receptai / Sicilietiška pica

Sicilietiška pica

Labai skani dvipusė sicilietiška pica.

Reikės:

picos tešlos (būtent šią gaminau su picos tešla iš 2 ingredientų, receptas čia)
picos padažo ar pomidorų tyrės (padažo receptas čia)
tarkuoto mocarelos sūrio
tarkuoto čederio sūrio
„Pepperoni“ dešros
šiek tiek džiovintų raudonėlių

Gaminimo eiga:

Pasiruoškite picos tešlą, iškočiokite ar suformuokite rankomis kvadrato formos padą. Dėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos.

Patepkite tešlą picos padažu ir užbarstykite sūriais (visą pagrindą). Vieną picos pusę palikite tik su sūriu, ant kitos pusės sudėliokite dešrą. Apibarstykite džiovintais raudonėliais.

Kepkite 220 laipsnių orkaitėje apie 12 minučių.

www.bakingsecrets.lt

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Scroll To Top