Reikės:
300 g miltų
100 g kukurūzų krakmolo
100 g cukraus
2 a. š. kepimo miltelių
200 g sviesto
50 g aliejaus
3 kiaušinių
6 v. š. smulkintų migdolų
1 kg slyvų
50 g rudojo cukraus
2 v. š. vanilinio cukraus
žiupsnelio cinamono
1 v. š. kukurūzų krakmolo
1 apelsino žievelės (smulkiai nutarkuotos)
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišome su kukurūzų krakmolu, cukrumi, kepimo milteliais, rankomis įtriname sviestą, kol gausime daug drėgnų trupinukų. Aliejų išplakame su kiaušiniais, tada įsukame į miltų mišinį. Tris ketvirtadalius tešlos sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Tolygiai paskirstome per visą paviršių. Pastatome į šaldytuvą valandai. Į likusią tešlą įmaišome smulkintus migdolus, taip pat pastatome atšalti.
Slyvas išdarinėjame ir supjaustome į tris ar keturias dalis. Rudąjį cukrų, vanilinį cukrų, krakmolą, cinamoną, apelsino žieveles sumaišome tarpusavyje, o tada su slyvomis. Viską sudedame į puodą ir užverdame. Po kelių minučių virimo paliekame atvėsti.
Atvėsusias slyvas paskirstome ant atšalusios tešlos pagrindo. Viršų apibarstome likusia tešla su migdolais.
Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 175 °C, apie valandą.