Reikės:
1,2 l žuvies sultinio
1 svogūno
1 morkos
1 šaukšto sviesto
1 didelės bulvės
300 g žuvies (kokios norite)
250 g „Philadelphia“ sūrelio su česnakais
druskos
krapų
svogūnų laiškų
Gaminimo eiga:
Svogūną susmulkinkite, morką sutarkuokite ir apkepinkite su sviestu.
Į puodą supilkite kepintas daržoves, užpilkite sultiniu ir užvirinkite.
Bulvę supjaustykite kubeliais ir dėkite į puodą su daržovėmis, virkite apie 10 min., berkite druską, smulkintą žuvies filė ir sumažinę kaitrą virkite apie 10–15 min. Sudėkite sūrelį ir užvirinkite. Išjunkite viryklę ir sudėkite smulkintus krapus bei svogūnų laiškus.
http://samciouzrasai.blogspot.lt