Pradinis / Receptai / Sūrio užkandžiai su vynuogėmis

Sūrio užkandžiai su vynuogėmis

10 vnt. reikės:

10 vynuogių be kauliukų
200 g fetos sūrio
2 šaukštų grietinės (nekupinų)
200 g pistacijų

Gaminimo eiga:

Vynuoges nuplaukite ir nusausinkite.

Fetos sūrį su šakute sumaigykite, įdėkite grietinės (galite įberti maltų pipirų pagal skonį) ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Pistacijų riešutus sutrinkite iki smulkių gabaliukų (ne miltų) ir suberkite į lėkštutę.

Šiek tiek padrėkinkite delnus ir šaukšteliu pakabinkite sūrio masės. Į vidurį dėkite vynuogę ir gražiai aplipinkite sūrio mase, padarydami gražų kamuoliuką.

Apvoliokite smulkintuose riešutuose.

Įsmeikite medinį smeigtuką.

Palaikykite šaldytuve (nors galite tiekti ir iš karto).

http://samciouzrasai.blogspot.com

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Scroll To Top