Apie 15 porcijų reikės:
Tešlai:
5 kiaušinių
230 g miltų
230 g cukraus
65 g aliejaus
1½ šaukštelio kepimo miltelių
geltonų, žalių ir raudonų maistinių dažų
Kremui:
800 ml riebios grietinėlės
250 g maskarponės sūrio
200 g cukraus
Sirupui:
1 citrinos sulčių
½ stiklinės šilto vandens
2 šaukštų cukraus
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakite su cukrumi, kol masė pabals ir patrigubės. Supilkite aliejų, suberkite kepimo miltelius ir miltus ir plakite iki vientisos, gražios masės.
Gautą tešlą padalykite į tris dalis ir į kiekvieną pilkite maistinių dažų. Gerai išmaišykite. Kiekvieną spalvotą tešlą pilkite į 26 cm skersmens torto formą ir kepkite 190 °C temperatūroje apie 15 min., kol iškeps. Atvėsinkite lakštus.
Kremui grietinėlę sumaišykite su maskarponės sūriu bei cukrumi ir suplakite iki standžios masės.
Sirupui sumaišykite citrinos sultis su cukrumi ir vandeniu.
Į kepimo formą dėkite raudoną biskvito lakštą ir sulaistykite trečdaliu sirupo. Sudėkite ¼ kremo ir tolygiai paskirstykite. Uždėkite žalią biskvito lakštą, sulaistykite sirupu ir užtepkite kremo. Ant viršaus uždėkite geltoną biskvito lakštą, sulaistykite likusiu sirupu, tolygiai aptepkite kremu viršų ir šonus.
Laikykite šaldytuve per naktį, kol gerai sustings.
Puoškite pagal fantaziją. Aš apliejau lydytu šokoladu ir užbėriau kokosų drožlių.