Pradinis / Receptai / Uogų tiramisu

Uogų tiramisu

22×28 cm formai:

250 g maskarponės sūrio
300 ml grietinėlės (bent 36 proc.)
50 g cukraus
1 šaukštelio vanilės ekstrakto
250 g (1 pakelis + keli sausainiai) „Damų pirštelių“
1 puodelio apelsinų sulčių
400 g šviežių braškių
200 g šviežių mėlynių arba šilauogių
200 g šviežių aviečių

miltelinio cukraus pabarstyti

Gaminimo eiga:

Maskarponę, cukrų ir vanilę sumaišykite.

Grietinėlę išplakite atskirame dubenyje. Palengva įmaišykite į maskarponę.

Sausainius merkite į apelsinų sultis. Į indą dėkite pirmąjį sausainių sluoksnį, paskleiskite pusę kremo, apibarstykite uogomis.

Dėkite dar vieną sluoksnį pamirkytų sausainių, tepkite likusį kremą, sudėkite uogas.

Tiramisu palaikykite šaldytuve bent 2 valandas.

Prieš tiekdami pabarstykite milteliniu cukrumi.

www.bakingsecrets.lt

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Scroll To Top