Pradinis / Receptai / Sausainiai su migdolais

Sausainiai su migdolais

Jums reikės:

300 g kvietinių miltų
200 g cukraus
200 g sviesto
Šaukštelio kepimo miltelių
40 migdolų
70 g sezamų sėklų

Darbo eiga:

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, minkštu sviestu ir cukrumi.

Iš tešlos padaryti maždaug 3 cm skersmens cilindrą ir pavolioti jį sezamų sėklose.

Supjaustyti cilindrą 7 mm storio plokštelėmis ir dėti jas ant kepimo skardos. Į kiekvieną sausainuką negiliai įspausti po migdolą.

Kepti 200 °C temperatūros orkaitėje apie 10 minučių.

Konkursui, kuriame galima laimėti knygą „Lietuviška virtuvė“, receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
%d bloggers like this: