Pradinis / Receptai / Šokoladainis su burokėliais

Šokoladainis su burokėliais

Reikės:

  • 250 g miltų
  • 5 šaukštų kokybiškos kakavos
  • ¼ šaukštelio druskos
  • 225 g juodojo šokolado
  • 100 g sviesto
  • 3 kiaušinių
  • 150 g cukraus
  • 1 šaukštelio vanilinio cukraus
  • 3 vidutinio dydžio virtų ir sutarkuotų burokėlių

Gaminimo eiga:

Dubenyje sumaišykite miltus su kakava ir druska.

Prikaistuvyje ištirpinkite šokoladą su sviestu.

Kitame dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi iki baltumo. Supilkite ištirpintą šokoladą su sviestu, sudėkite sutarkuotus burokėlius, išmaišykite. Palaipsniui suberkite miltų mišinį ir gerai išmaišykite, kad tešla taptų vientisa.

Kepimo skardelę išklokite kepimo popieriumi ir supilkite tešlą. Išlyginkite paviršių ir dėkite kepti į 200 °C orkaitę 40–50 min. Iškepusį šokoladainį atvėsinkite ir supjaustykite kvadratėliais.

http://samciouzrasai.blogspot.com

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Scroll To Top
%d bloggers like this: