Pradinis / Receptai / Soti žuvienė

Soti žuvienė

Reikės:

1 morkos
1 svogūno
2 lydekos filė gabaliukų (apie 200 g)
300 g krevečių
2 bulvių
2 česnako skiltelių
1 saujos ryžių
pusės stiklinės baltojo sauso vyno
druskos, pipirų, petražolių,
2 l žuvies sultinio
3 šaukštų pomidorų padažo

Gaminimo eiga:

Į sultinį berti kubeliais pjaustytas bulves ir virti.

Keptuvėje įkaitinti nedidelį kiekį aliejaus ir apkepinti smulkintus svogūnus, morkas ir česnakus. Supilti vyną ir leisti jam nugaruoti. Sudėti visą šį mišinį į sriubą, berti ryžius ir vėl virti. Iki pabaigos likus 10 min., sudėti smulkintą žuvies filė, krevetes ir virti. Kai išverda, berti prieskonius, žalumynus ir dėti pomidorų padažą, išmaišyti ir leisti pastovėti.

http://samciouzrasai.blogspot.lt

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Scroll To Top