Pradinis / Receptai / Šviežių voveraičių sriuba su aitriosiomis paprikomis

Šviežių voveraičių sriuba su aitriosiomis paprikomis

4 porcijos

Reikės:

  • 2 l sultinio (naudojau vištienos)
  • 200 g šviežių voveraičių
  • 50 g sviesto
  • 150 g ryžių
  • 2 morkos
  • 1 svogūno
  • 2 skiltelių česnako
  • 1 aitriosios paprikos
  • žiupsnelio šviežių petražolių
  • pagal skonį druskos ir pipirų

Gaminimo eiga:

Į verdantį sultinį suberkite ryžius ir išvirkite.

Keptuvėje su ištirpintu sviestu pakepinkite tarkuotas morkas ir smulkintą svogūną. Kai daržovės suminkštės, sudėkite nuvalytas voveraites. Pakepinkite apie 7 min. Sudėkite išspaustus česnakus, smulkintą aitriąją papriką ir dar pakepinkite, kol pasklis malonus česnako kvapas. Sudėkite keptuvės turinį į puodą su sultiniu ir ryžiais. Pavirkite dar kelias minutes. Pagardinkite druska, pipirais ir smulkintomis petražolėmis.

http://samciouzrasai.blogspot.com

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
%d bloggers like this: