Pradinis / Receptai / Tortilijos pica su smidrais

Tortilijos pica su smidrais

4 picoms:

2 užpakalinių triušienos kumpelių
2 laurų lapų
druskos, kelių grūdelių juodųjų pipirų
4 vnt. tortilijų
pomidorų padažo pagrindui patepti
keptų svogūnų
1 raudonos saldžiosios paprikos
pjaustytų marinuotų agurkų
apvirtų smidrų
smulkiai pjaustytų marinuotų Jelapeno paprikų pagal skonį (nebūtinai)
125 g mocarelos sūrio rutuliukų

Gaminimo eiga:

Puode užvirkite vandenį, įberkite žiupsnį druskos, sudėkite laurų lapelius, pipirus ir triušienos kumpelius. Virkite ant vidutinės ugnies apie 30 min.

Tada nupilkite vandenį, palikite atvėsti. Mėsą nuimkite nuo kaulų ir supjaustykite gabalėliais.

Kiekvieną tortiliją patepkite pomidorų padažu, pabarstykite keptais svogūnais, dėkite triušienos gabalėlius, juostelėmis pjaustytą papriką, marinuotus agurkus arba smidrus, marinuotas Jelapeno paprikas, galiausiai uždėkite plėšytus mocarelos rutuliukus.

Kepkite iki 210 °C įkaitintoje orkaitėje, kol išsilydys sūris ir pica gražiai apskrus.

http://oditele.blogspot.com

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
%d bloggers like this: