Reikės:
- tortilijos lakšto,
- tepamojo sūrelio „Philadelphia“,
- rūkytos lašišos filė,
- špinatų lapelių arba salotų,
- pipirų.
Gaminimo eiga:
Tortiliją ištepkite tepamuoju sūreliu, ant viršaus išklokite špinatų arba salotų lapus bei lašišos gabalėlius, pabarstykite maltais pipirais. Tortiliją susukite, apvyniokite maistine plėvele, dėkite bent 2 val. į šaldytuvą. Tada supjaustykite norimo dydžio griežinėliais.
Suktinukai su varške ir krabų lazdelėmis
Reikės:
- tortilijos lakšto,
- varškės,
- krabų lazdelių,
- pomidorų,
- česnako,
- majonezo,
- prieskonių.
Gaminimo eiga:
Supjaustykite pomidorus, krabų lazdeles kubeliais, sudėkite varškę, pagardinkite prieskoniais, įdėkite majonezo ir viską gražiai išmaišykite. Tortilijos lakštą ištepkite šia mase ir susukite į pailgą ritinį. Apvyniokite ritinį maistine plėvele ir dėkite bent 2 val. į šaldytuvą.
Suktinukai su krabų lazdelėmis
Reikės:
- tortilijos lakšto,
- krabų lazdelių,
- virtų kiaušinių,
- virtų morkų,
- paprikos,
- fermentinio sūrio,
- česnako,
- majonezo (arba grietinės).
Gaminimo eiga:
Ant tortilijos lakšto užtepame majonezą, sumaišytą su susmulkintu česnaku. Tada dedame per pusę perpjautas krabų lazdeles, tarkuotą kiaušinį, susmulkintą papriką, tarkuotą morką, sūrį. Susukame į ritinėlį, suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame į šaldytuvą (galime palaikyti per naktį).