Pradinis / Receptai / „Vesterno“ omletas

„Vesterno“ omletas

„Vesterno“ omletas – puikus, sotus patiekalas gerai dienos pradžiai. Gaminant galima žongliruoti įvairiais maisto produktais. Į šį patiekalą galite dėti įvairias užsilikusias šaldytuve daržoves ir mėsos likučius.

Šis omletas yra kepamas orkaitėje pusryčiams, bet puikiai tiks ir pietums ar vakarienei.

4 porcijos

Reikės:

  • 8 kiaušinių
  • 1 stiklinės pieno
  • ½ šaukštelio druskos
  • 300 g turimo kumpelio, dešros ar kitokios mėsos
  • 150 g tarkuoto fermentinio sūrio
  • 1 smulkinto svogūno
  • 1 saldžiosios paprikos
  • 10 vyšninių pomidorų
  • svogūnų laiškų

Gaminimo eiga:

Dubenyje išplakite kiaušinius su druska ir pienu. Suberkite smulkintus svogūnus, papriką, sudėkite tarkuotą sūrį, mėsos gabaliukus, suberkite smulkintus svogūnų laiškus ir per pusę perpjautus pomidorus.

Masę supilkite į kepimo indą arba į kepimo indelius.

Kepkite 200 °C orkaitėje apie 45 min.

Skanu su juoda duona.

http://samciouzrasai.blogspot.com

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
%d bloggers like this: