Pradinis / Receptai / Baltojo šokolado ir šakočio gardėsis

Baltojo šokolado ir šakočio gardėsis

Jums reikės:

300 g laužyto baltojo šokolado,
100–150 g supjaustyto sviesto,
60 ml riebios grietinėlės,
90 g trupintų migdolinių sausainių arba 100–150 g trupinto šakočio (geriau padžiūvusio, kietesnio),
2 šaukštų kokoso drožlių,
100 g stambiai sukapotų džiovintų vyšnių arba džiovintų spanguolių,
50 g skrudintų migdolų drožlių (vietoje jų dėjau 100 g bertoletijų riešutų).

Darbo eiga:

Nedidelę (20 cm) kvadratinę kepimo formą išklokite kepimo popieriumi.

Baltąjį šokoladą ištirpinkite su sviestu ir grietinėle vandens garų vonelėje. Maišydami į masę berkite stambiai sutrupintą šakotį, kokoso drožles, spanguoles ir riešutus.

Šaukštu dėkite tešlą ant paruoštos kepimo formos ir tolygiai paskleiskite. Gaminį mažiausiai 4 val. (geriausia per naktį) palaikykite šaldytuve, kad gerai sustingtų.

Pjaustykite peiliu, prieš tai trumpam panardinę jį į karštą vandenį.

http://ausrra.blogspot.com

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top
%d bloggers like this: