Pradinis / Receptai / Bulvių ir mėsos apkepas

Bulvių ir mėsos apkepas

Jums reikės:

Bulvių
Kiaulienos faršo
Sviesto
Sūrio

Padažui:

Sviesto
Grietinės
Pieno
Miltų
Mėgstamų prieskoninių žolelių (produktų kiekiai priklauso nuo norimo patiekalo kiekio)

Darbo eiga:

Kepimo formą ištepti sviestu. Dėti sluoksnį pjaustytų bulvių, tada faršo ir vėl bulvių.

Kepti, kol bulvės suminkštės.

Padažą gaminti taip: ištirpinti sviestą, dėti grietinės (tiek pat, kiek sviesto), žolelių ir įpilti šiek tiek pieno. Prieš užverdant įdėti šaukštą miltų. Viską išmaišyti ir virti apie 5 min.

Užpilti padažą ant kepinio, užtarkuoti sūrio.

Paprasta ir skanu!

Receptą konkursui atsiuntė Greta Šidlauskaitė

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top
%d bloggers like this: