Pradinis / Receptai / Kepta karka

Kepta karka

Jums reikės:

Karkos
Česnakų
Garstyčių
Medaus
Druskos

Darbo eiga:

Karką įpjauti kvadratėliais, ištrinti druska, česnakais ir palaikyti parą. Prieš kepant ištrinti garstyčiomis ir medumi. Įdėti į kepimo rankovę ir kepti apie 1,5 val., kol iškeps. Skanaus!

Konkursui, kuriame galima laimėti knygą „Lietuviška virtuvė“, receptą atsiuntė Romualda

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top
%d bloggers like this: