Tai puikus valgis, kurį galima pagaminti vos per kelias minutes. Kesadilijas reikėtų valgyti iš karto. Jei jų gaminate daugiau, tada susukite į foliją ir laikykite šiltai. O įdarui galite naudoti tai, ką randate šaldytuve.
Reikės:
alyvuogių aliejaus
tortilijų
saliamio dešros
tarkuoto fermentinio sūrio
pievagrybių
Chalapos aitriųjų paprikų
Gaminimas:
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. Vieną tortiliją kepkite, kol lengvai apskrus.
Užbarstykite sūrio palikdami šiek tiek vietos prie kraštų. Sudėkite dešrą, paprikas, pievagrybių griežinėlius ir dar pabarstykite sūriu.
Uždenkite kita tortilija, lengvai paspauskite, kad gerai suliptų. Atsargiai apverskite ir kitą pusę kepkite, kol ji gražiai apskrus ir sūris išsilydys.