Reikės:
3–6 vidutinių bulvių
alyvuogių aliejaus
4 kiaulienos nugarinės kepsnelių
pusės citrinos
geros saujos pjaustytų svogūnų laiškų
druskos
Gaminimo eiga:
Švariai nuplaukite bulves ir palikite su žievele. Supjaustykite kubeliais, užberkite druskos ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol bulvės gražiai apskrus. Tuomet sumažinkite ugnį, įpilkite pusę puodelio vandens, uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite kepti apie 5 min. (arba kol bulvės iškeps). Užberkite gerą saują svogūnų laiškų, permaišykite ir atidėkite į šalį.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite nugarinės kepsnelius, užberkite druskos ir kepkite 1–2 min. Apverskite, tuomet sudėkite griežinėliais supjaustytą citriną, užberkite druskos ir dar pakepkite 1–2 min.