1 vnt. vištos filė,
2 kietai virtų kiaušinių,
50 g fermentinio sūrio,
60 g marinuotų svogūnėlių,
prieskoninių žolelių mėsai,
druskos,
pipirų,
svogūno laiškų;
Užpilui:
3 v. š. majonezo,
1–2 a. š. krienų (baltų),
2 v. š. jogurto be priedų.
Darbo eiga:
Vištieną supjaustome plonomis juostelėmis, pabarstome žolelėmis, druska, pipirais ir paliekame bent valandą pasimarinuoti (jei neturite laiko – nebūtina).
Kepiname vištieną aliejuje ant didelės ugnies, kol gražiai apskrunda.
Kiaušinius pjauname per pusę ir supjaustome skiltelėmis, sūrį – plonomis juostelėmis. Dedame svogūnėlius, prieš tai išmaišytus užpilo produktus ir viską sumaišome. Pabarstome smulkintais svogūno laiškais. Skanaus!