Pradinis / Receptai / Naminių koldūnų sriuba

Naminių koldūnų sriuba

Užtruksite neilgai, jeigu koldūnų jau turėsite pasigaminę ar nusipirkę. Aš naudojau naminius su triušienos įdaru.

4 porcijoms:

2,5 l sultinio
500 g koldūnų
1 morkos
1 nedidelio svogūno
1 poro
pusės raudonos saldžiosios paprikos
aliejaus kepti
žiupsnelio smulkintų petražolių
žiupsnelio 5 pipirų mišinio
1 šaukštelio džiovintų daržovių mišinio
žiupsnelio druskos

Gaminimo eiga:

Morką supjaustykite kubeliais, svogūną, porą ir papriką susmulkinkite ir apkepinkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi.

Į verdantį sultinį suberkite koldūnus ir virkite apie 15 min. Sudėkite kepintas daržoves, prieskonius ir žalumynus. Pavirkite dar kelias minutes ir išjunkite viryklę.

http://samciouzrasai.blogspot.lt

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top
%d bloggers like this: