Pradinis / Renginiai, pramogos / Pirmojoje „Beatos virtuvės“ laidoje – B. Nicholson gimtadienio užkulisiai

Pirmojoje „Beatos virtuvės“ laidoje – B. Nicholson gimtadienio užkulisiai

TV3_BV_Pirmoji_laida_Beatos_gimtadienis_2Jau nuo rugsėjo 8 dienos TV3 savo žiūrovus sekmadienio rytus kviečia leisti kartu su Beata Nicholson. 10.00 val. čia gardžiausiais aromatais ir gražiausiais lietuviškais atradimais dalinsis „Beatos virtuvė“.

Naujajame TV3 sezone „Mano TV3. Gera kartu!“ kulinarinė laida „Beatos virtuvė“ taps B. Nicholson vaizdo tinklaraščiu, kuris žiūrovus skatins džiaugtis gyvenimu, nesvarbu, ar stovime virtuvėje prie puodų, ar keliaujame į prabangų restoraną.

Beata rinksis ją dominančias laidos temas, leisis jų vedama per visą Lietuvą ir, žinoma, gamins. „Beatos virtuvės“ vedėja gamins tai, ką mėgsta visa Lietuva, gamins iš to, ką galima rasti beveik kiekviename šaldytuve, tik pridės nemažą žiupsnį fantazijos ir drąsos.

„Kaip ir anksčiau, daugiausia dėmesio bus skirta maistui, juk laida apie kulinariją, o ne apie chorinį dainavimą, – juokauja Beata. − Kiekvienoje laidoje dalinsiuos bent keturiais naujais receptais, o kartais ir visais septyniais! Didžiausia šių metų naujiena ta, kad mano virtuve taps visa Lietuva. Tai reiškia, kad aš neapsiribosiu savo studijos sienomis, pasiėmusi mobiliąją virtuvėlę keliausiu po įvairias Lietuvos vietas, bendrausiu su šalies žmonėmis, ir visa tai mane ir žiūrovus įkvėps naujoms idėjoms, receptams ir net darbams. Negaliu apsakyti su kiek daug naujų įspūdžių grįžtu aš iš laidų filmavimų. Tikiuosi, kad ir mano žiūrovai žiūrėdami naujausias laidas pajus tą gerų emocijų bangą.“

Jau pirmoje laidoje, kuri TV3 eteryje – šį sekmadienį, rugsėjo 8-ąją, 10.00 val., Beata žiūrovus kvies kartu su ja atšvęsti gimtadienį ir naujo televizijos sezono „Mano TV3. Gera kartu!“ pradžią. Žiūrovai galės stebėti, kaip Beata nuo pat ryto ruošiasi šiai šventei, kokius patiekalus gamina savo svečiams.

„Beatos virtuvės“ vedėja užsimena, kad antrąjį rugsėjo savaitgalį ji braidys po levandų laukus, augančius Lietuvoje, ir patars, kaip prasiturtinti meniu Prancūzijos pietinių regionų virtuvės receptais. B. Nicholson šį rudenį kvies keliauti ir į Biržų rajoną, pas fantastiško grožio ir skonio daržoves ekologiškai auginančius ūkininkus bei kvies kartu su visa Dzūkija švęsti Grybų šventę ir prisigaminti skanumynų iš mūsų miškuose augančių grybų ir uogų.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top
%d bloggers like this: