Close Menu
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Facebook Instagram
Facebook Instagram
Žurnalas Lietuvė
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Žurnalas
Žurnalas Lietuvė
Žurnalas
Šiuo metu esate:Pradžia»Receptai»Tortilijų traškučiai
Receptai

Tortilijų traškučiai

Komentarų: 01 Min Skaityti
Facebook Twitter Pinterest Telegram LinkedIn Tumblr El. paštas Reddit
Dalintis
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp El. paštas

Jei jau atsibodo pirkti bulvių traškučius, turite namie atlikusių tortilijų lakštų arba nežinote, kokį užkandį neštis į svečius, tai gaminkite! Skanu ir paprasta.

Reikės:

kelių tortilijos lakštų,
0,25 puodelio alyvuogių aliejaus,
žiupsnelio druskos,
žiupsnelio džiovinto raudonėlio,
žiupsnelio džiovinto baziliko,
1 v. š. pomidorų padažo.

Gaminimo eiga:

Aliejų sumaišome su pomidorų padažu, druska ir prieskoniais. Mišiniu, naudodami konditerinį teptuką, gausiai ištepame tortilijas. Žirklėmis jas padalijame į daug trikampėlių ir dėliojame juos į kepimo popieriumi išklotą skardą. Pašauname į gerai įkaitintą orkaitę ir kepame apie 5–10 minučių, kol apskrunda. Skanaus!

http://g-blogas.lt

FacebookTweetPin
Dalintis. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Reddit WhatsApp Telegram El. paštas
Ankstesnis straipsnisDevynioms išskirtinėms Kauno jaunimo verslo idėjoms – miesto parama
Kitas straipsnis Obuolių duona

Susiję straipsniai

Kakava – antioksidantų, geležies ir magnio šaltinis

13 lapkričio, 2025

Neįprastai skanu ir nebrangu, o nustebins net ir gurmanus: V. Radzevičius kviečia paragauti ypatingų patiekalų iš kiaulių liežuvių

13 lapkričio, 2025

Vištienos filė receptai su egzotišku ingredientu

12 lapkričio, 2025
Palikite komentarą Cancel Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

El. paštas

inekta@gmail.com

© 2025 Žurnalas Lietuvė. Prižiūrima Cyber-Network.eu
  • Apie mus
  • Reklama
  • Kontaktai

Įveskite aukščiau ir paspauskite Enter, kad ieškotumėte. Norėdami atšaukti, paspauskite Esc.