Jei jau atsibodo pirkti bulvių traškučius, turite namie atlikusių tortilijų lakštų arba nežinote, kokį užkandį neštis į svečius, tai gaminkite! Skanu ir paprasta.
Reikės:
kelių tortilijos lakštų,
0,25 puodelio alyvuogių aliejaus,
žiupsnelio druskos,
žiupsnelio džiovinto raudonėlio,
žiupsnelio džiovinto baziliko,
1 v. š. pomidorų padažo.
Gaminimo eiga:
Aliejų sumaišome su pomidorų padažu, druska ir prieskoniais. Mišiniu, naudodami konditerinį teptuką, gausiai ištepame tortilijas. Žirklėmis jas padalijame į daug trikampėlių ir dėliojame juos į kepimo popieriumi išklotą skardą. Pašauname į gerai įkaitintą orkaitę ir kepame apie 5–10 minučių, kol apskrunda. Skanaus!



