Pradinis / Receptai / Troškinti jautienos kukuliai su sūriu

Troškinti jautienos kukuliai su sūriu

Mėsos kukuliai su sūriu

14 kukulių

Reikės:

  •     500 g jautienos faršo
  •     1 kiaušinio
  •     1 nedidelio svogūno
  •     2 skiltelių česnako
  •     30 g smulkiai tarkuoto kietojo sūrio
  •     žiupsnelio pjaustytų petražolių
  •     1 skardinės smulkintų konservuotų pomidorų su aitriąja paprika
  •     žiupsnelio cukraus
  •     ~50 tarkuoto fermentinio sūrio
  •     druskos, maltų juodųjų pipirų

Gaminimo eiga:

Į dubenį sudėkite jautienos faršą, įmuškite kiaušinį, sudėkite smulkiais kubeliais supjaustytą svogūną, išspauskite česnako skilteles, suberkite kietąjį sūrį, petražoles, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išminkykite.

Suformuotus kukuliukus kepkite įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus ant vidutinės kaitros iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Tuomet supilkite konservuotus pomidorus, suberkite cukrų, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir patroškinkite 10–15 min.

Tada ant kukuliukų užberkite tarkuoto fermentinio sūrio, išjunkite kaitrą, uždenkite dangčiu ir palikite kelioms minutėms, kol sūris išsilydys.

http://oditele.blogspot.com

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top
%d bloggers like this: