Skanioms užkandėlėms paruošti pasirinkite ypač gerus produktus ir įsitikinsite: įdėjus mažai pastangų galima gauti nepakartojamą skonį.
26 užkandukai
Reikės:
-
26 krepšelių
-
250 g karštai rūkytos antienos filė
-
150 g karštai rūkytų antienos lazdelių
-
~100–150 g tepamo sūrio (galite rinktis su žolelėmis)
-
mėgstamų salotų mišinio
-
½ meliono
-
1–2 šviežių figų
Gaminimo eiga:
Smulkiomis juostelėmis supjaustykite antienos filė, plonais griežinėliais – antienos lazdeles. Melioną ir figas supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Krepšelių dugną patepkite pasirinktu sūriu ir 13 jų įdarykite antienos filė, figomis, salotomis. Kitus 13 krepšelių įdarykite antienos lazdelėmis, melionu, salotomis.