Pradinis / Receptai / Užkandėlės šventiniam stalui

Užkandėlės šventiniam stalui

Skanioms užkandėlėms paruošti pasirinkite ypač gerus produktus ir įsitikinsite: įdėjus mažai pastangų galima gauti nepakartojamą skonį.

26 užkandukai

Reikės:

  •     26 krepšelių
  •     250 g karštai rūkytos antienos filė
  •     150 g karštai rūkytų antienos lazdelių
  •     ~100–150 g tepamo sūrio (galite rinktis su žolelėmis)
  •     mėgstamų salotų mišinio
  •     ½ meliono
  •     1–2 šviežių figų

Gaminimo eiga:

Smulkiomis juostelėmis supjaustykite antienos filė, plonais griežinėliais – antienos lazdeles. Melioną ir figas supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Krepšelių dugną patepkite pasirinktu sūriu ir 13 jų įdarykite antienos filė, figomis, salotomis. Kitus 13 krepšelių įdarykite antienos lazdelėmis, melionu, salotomis.

http://oditele.blogspot.com

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Scroll To Top
%d bloggers like this: