Pradinis / Receptai / Varškės ir sausainių pyragas

Varškės ir sausainių pyragas

Jums reikės:

3 pakelių (po 180 g) paprastų sausainių (ypač tinka mažieji „Selgos“ sausainiai),
200 g sviesto,
500 g varškės,
300 g rūgštesnių marmeladinių saldainių,
100 g cukraus,
100 g pieno.

Nuotraukoje parodytas pyragas gamintas iš perpus mažesnio kiekio produktų.

Darbo eiga:

Sviestą išlydome ir sumaišome su cukrumi. Įmaišome varškę ir pieną. Sutrupiname sausainius ir kartu su marmelado kubeliais įmaišome į varškės masę.

Kepimo formą išklojame maistine plėvele ir sukrečiame į ją sausainių ir varškės masę. Arba galime sausainių masę, sukrėstą ant maistinės plėvelės, tiesiog suvynioti (taip ir dariau). Dedame pyragą į šaldytuvą ir palaikome jame per naktį, kad gerai sudrėktų.

http://ausrra.blogspot.com

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai skelbiamas. Privalomi laukai žymimi *

*

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top
%d bloggers like this: