Close Menu
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Facebook Instagram
Facebook Instagram
Žurnalas Lietuvė
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Žurnalas
Žurnalas Lietuvė
Žurnalas
Šiuo metu esate:Pradžia»Receptai»Desertas stiklinėje: tiramisu su šilauogėmis
Receptai

Desertas stiklinėje: tiramisu su šilauogėmis

Komentarų: 01 Min Skaityti
Facebook Twitter Pinterest Telegram LinkedIn Tumblr El. paštas Reddit
Dalintis
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp El. paštas

Reikės:

250 g šilauogių
250 g maskarponės
200 g 30 proc. riebumo grietinėlės
60 g miltelinio cukraus
200 g biskvitinių sausainių (pirštelių)
1 puodelio užplikytos kavos
citrinos žievelės
5 g vanilės ekstrakto

Gaminimo eiga:

Dubenyje sumaišykite maskarponę, miltelinį cukrų, vanilės ekstraktą ir citrinos žievelę.

Plaktuvu išplakite grietinėlę iki standžios konsistencijos. Išplaktą grietinėlę atsargiai įmaišykite į maskarponės mišinį.

Sausainius pamirkykite kavoje ir dėkite į stiklines. Užtepkite sluoksnį maskarponės, gausiai užberkite šilauogių, tuomet vėl dėkite sausainių, maskarponės, šilauogių. Jeigu indai aukšti, galite padaryti ir dar vieną sluoksnį.

Papuoškite kakava, mėtų lapeliais ir patiekite.

„Iki“ receptas

FacebookTweetPin
Dalintis. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Reddit WhatsApp Telegram El. paštas
Ankstesnis straipsnisTirštos sriubos paslaptys: patarimai, kurie pravers kiekvienam
Kitas straipsnis Ambicingą tikslą išsikėlę draugai abu pelnė nacionalines stipendijas: „Būna ir sveikos konkurencijos“  

Susiję straipsniai

Skrebučiai su morkų ir varškės užtepėle

3 spalio, 2025

Antiena su šilauogėmis: gurmaniškas receptas už prieinamą kainą

3 spalio, 2025

Sveikesni morkų ir obuolių keksiukai

1 spalio, 2025
Palikite komentarą Cancel Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

El. paštas

inekta@gmail.com

© 2025 Žurnalas Lietuvė. Prižiūrima Cyber-Network.eu
  • Apie mus
  • Reklama
  • Kontaktai

Įveskite aukščiau ir paspauskite Enter, kad ieškotumėte. Norėdami atšaukti, paspauskite Esc.